Hızlı Erişim
SEMPOZYUM KONULARI

    Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri; Elma, Armut, Ayva, Trabzon hurması, Yeni dünya, Üvez, Muşmula, Ahlat, Alıç, Yemişen, Kaya armudu vb. meyve türlerini kapsamaktadır.

  • Bitki Islahı, Biyoteknoloji, Genetik Kaynakların Kullanımı ve Muhafazası
  • Bitki Koruma, Biyomühendislik
  • Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemlerinin Tarımda Uygulaması
  • Yapay Sinir Ağlarının Tarımda Uygulaması
  • Tarımsal mücadele Yöntemleri
  • İklim Değişikliği ve Tarıma Etkileri
  • Peyzaj Mimarlığında Kullanımı ve Bitkisel Tasarım
  • Tarımsal Üretimde Yeni Ürünler Bitkisel Atıkların Değerlendirilmesi
  • Tarımsal Üretimde Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar
  • Tarımsal Alt Yapının Geliştirilmesi Tarımsal Krediler, Destekler ve Kooperatifçilik
  • Bitki Ekolojisi ve Fizyolojisi
  • Bitki Besleme ve Toprak Verimliliği
  • Tohum, Fide / Fidan, Süs Bitkileri Yetiştiriciliği ve sorunları
  • Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
  • Yetiştiricilikte Kullanılan Tarım Makinaları ve İnovasyon
  • Gıda Güvenliği, İşleme ve Teknolojisi
  • Su Yönetimi ve Su Kullanım Stratejileri
  • Organik Tarım ve İyi Tarım(hassas) Uygulamaları
  • Hasat Sonu İşlemler ve Teknolojileri
  • Yerel Yönetimler ve Sürdürülebilir Kırsal Kalkınma
  • Tarımda Finansman Örgütlenme ve Pazarlama Sorunları
  • Tarımda Yeni Teknolojik Uygulamalar
  • Tarım Politikaları Türkiye ve Dünya Tarımındaki Gelişmeler

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2012© Tüm Hakları Saklıdır.